Güncel Haberler

KIZILCIK ŞERBETİ 39. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızılcık Şerbeti hangi kanalda oynuyor, saat kaçta? Son bölüm özeti

Kızılcık Şerbeti 39. bölüm izleme ekranı dizi izleyicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Doğa’nın kızı ve Nilay – Mustafa çifti için Fatih’e dönüşü gündem olmuştu. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti 39. Bölüm Canlı İzle Ekranı, Son Bölüm Özeti ve Show TV Yayın Akışı

KIZILCAĞI ŞERBETİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Show TV’nin ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizi Cuma akşamları Show TV’de yayınlanıyor ve saat 20.00’de başlıyor. Kızılcık Şerbeti 39. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de izleyicisiyle buluşacak.

BLUEBERRY SHERBET 39. BÖLÜMÜ CANLI İZLEYİN!

Alev’in Rüzgar’dan istekte bulunduğu gece olaysız geçmiş ve çift artık nişanlanmıştır. Ömer ve Kıvılcım resmen boşandı. Nilay doğum yapar ve küçük Abdullah’ın gelişi tüm aileye mutluluk kaynağı olur. Doğa’nın intikam almak için söylediği yalanı yutmuş görünen Fatih, karısını yakından takip ederek onun gerçek amacını keşfeder ve kendine yeni bir yol çizer.

CRANBERRY ŞERBET 38 BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Fatih’i incitmek için her yolu deneyen Doğa, önce kendisini onun bitmek bilmeyen öfkesiyle karşı karşıya bulacak, ardından hiç beklemediği bir yanıt alarak kendini bir kez daha çıkmazda bulacaktır. Fatih boş durmadı ve işin gerçeğini ortaya çıkarmak için harekete geçti. Ömer ve Kıvılcım’ın ayrılık haberi her iki aileyi de bomba gibi vurur. Mihri ve Çimen’in dostluğu gün geçtikçe ilerler. Dostlukları Kıvılcım ve Ertuğrul’u da yakınlaştıracaktır. Rüzgar’ın Alev’i sorduğu gece çok daha büyük olayların habercisidir.

SfSW4AEpPRP'de

TV YAYININI AKIŞTA GÖSTER

bu sabah 08:00
10:00 Kuzey Yıldızı İlk aşk
12.15 Aslı Hünel’le düğün evi
15:00 Didem Arslan Yılmaz’dan vazgeçme
18:45 Ana haberleri gösterir
20.00 Kızılcık şerbeti
00:15 Aile
03:00 Kızılcık şerbeti
05.30 Yeni gelin

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin açıklamaÜnlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin açıklama
Setlere geri dönüyor!  Yeni ortağı belli oldu Setlere geri dönüyor! Yeni ortağı belli oldu
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin sorgusunda dikkat çeken detaylar!Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin sorgusunda dikkat çeken detaylar!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber