Güncel Haberler

Burçin Terzioğlu ayrılık iddialarını doğruladı: “Ayrılığın sebebi özel şeyler…”

Burçin Terzioğlu, Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Kınalı Kar, Melekler Adası, Kadın İftirse, Poyraz Karayel, Yalancı gibi birçok başarılı projede yer aldı.

Gayrettepe’de bir etkinliğe katılan Burçin Terzioğlu, basının sorularını yanıtladı. Terzioğlu, oyunculuk sürecini ve son dönemde neden projelerde yer almadığını anlattı.

Burçin Terzioğlu; “Aslında keyfim yerinde… Bu sezon rahat ettiğimiz bir proje yoktu. Şu anda okuyorum, bakıyorum. Yaz geliyor zaten. Baharı bekliyorum, biz de yapacağız. ‘Kıştan biraz sıkıldım’ dedi.

Öte yandan Burçin Terzioğlu’nun yakın zamanda spor eğitmeni erkek arkadaşı Umut Duygu ile ilişkisini sonlandırdığı iddia edildi.

“NEDEN BİTTİĞİNİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Terzioğlu ayrılık suçlamalarını doğruladı; “Evet, haber doğru. Neden başladığını, neden devam ettiğini hiç konuşmadım. Neden bittiğine dair konuşmak istemiyorum” dedi.

burcin6666

Habertürk’ün haberine göre; Ayrıca Terzioğlu; “Evlenme teklifi aldım ama ayrılığın nedeni özel meseleler. Ayrılmak da kavuşmak kadar doğal. Evlilik stresi nedenler arasında yer almıyor” dedi.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Doğa di Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir partner geliyor!Doğa di Kızılcık Şerbeti’ne yeni bir partner geliyor!
Bu sefer şaşırttı!  Davetiyenin tarzı sosyal medyayı salladıBu sefer şaşırttı! Davetiyenin tarzı sosyal medyayı salladı
Gözler onu arıyordu!  Anma gecesinde değildiGözler onu arıyordu! Anma gecesinde değildi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber