Güncel Haberler

Bileğindeki hastane künyesi herkesi üzmüştü! Sezen Aksu, Türkan Şoray hastalığına yakalandı

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, bir süredir magazin basınından uzak kalan Sezen Aksu’yu paylaştı.

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu ile yeniden bir araya gelen ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu’nun paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Minik Sparrow’un bileğindeki hastane etiketi dikkatlerden kaçmadı.

Dergi yazarı Onur Akay, Sezen Aksu’ya 1 milyon kişiden 10 ila 15’ini etkileyen Cushing sendromu tanısı konulduğunu duyurdu. Akay, şunları söyledi: “Sezen Aksu, 1 milyonda 10-15 kişide görülen Cushing sendromundan muzdaripti, Türkan Şoray da bu durumdan muzdarip. ” dedi.

Sezen Aksu

CANNITA HASTANESİNDE ALINDI

Aksu, şunları söyledi: “Hormonal bir rahatsızlık olan bu rahatsızlıktan dolayı hastanedeydi. Müftüoğlu’nun paylaştığı fotoğraf hastane kantininde çekildi. Aksu da check-up yaptırdı ve tüm sonuçlar çok iyi çıktı ancak Cushing’in durumu iyiye gitti.” Sendromun ciddi bir hastalık olduğunu ve hayatını kaybeden insanlar olduğunu söyleyen büyük sanatçımız, “Hastalığınızdan acil şifalar, uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

SEZEN AKSU HASTALIĞI, CUSHING SENDROMU NEDİR?

Cushing sendromu, vücutta kortizol hormonunun aşırı üretimi nedeniyle ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum genellikle adrenal bezlerdeki veya hipofiz bezindeki (beyin) anormal büyüme veya tümör nedeniyle ortaya çıkar.

Keşfetmek

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dünyanın en güzel kadını ilan edildi!  Eski versiyon hemen gündem konusu olduDünyanın en güzel kadını ilan edildi! Eski versiyon hemen gündem konusu oldu
    Sahne Günün gündemi “Ramazan” sahnesiydi! Ece Üner tepki gösterdi
Yunus Emre'nin eşi müdahale etti! "Yarışmacıların ailelerine..."Yunus Emre’nin eşi müdahale etti! “Yarışmacıların ailelerine…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber