Güncel Haberler

Tamer Karadağlı ‘Burası Antalya, rezalet’ diyerek isyan etti! O anları gündem oldu

Çocuk Duymasın dizisindeki rolüyle anılan Tamer Karadağlı, ağustos ayında devlet tiyatroları genel müdürlüğüne atandı. Karadağlı, Antalya ziyaretinde Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin videosunu paylaşarak, binanın bakımsızlığından şikayetçi oldu.

‘UTANÇ KAYNAĞI…’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren Tamer Karadağlı, “Burası Antalya.” Rezalet. Hiçbir şey yapılmadı. Gerçekten çok yazık, inanamıyorum. Bina sanki savaştan çıkmış gibi berbat durumda. Belediye bunları görmüyor mu?’ dedi.

terbiyeci 3

Tamer Karadağlı’nın o anları kısa sürede gündem olurken, Karadağlı’nın belediyeye tepki gösterdiği binanın bakanlığa ait olduğu iddia edildi.

terbiyeci 4

ŞİKAYETLERE CEVAP

Tamer Karadağlı’ya yönelik suçlamalar; ‘Yazıma çok sayıda yorum geldi. Antalya’da Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye aittir. “Biz orada sadece kiracıyız.” o cevapladı.

Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin protokolünü okuyan Karadağlı, şunları söyledi: ‘Binanın dış bakım ve onarımı sadece belediyeye aittir. “O binanın tek kiracısı Kültür ve Turizm Bakanlığı.” dedi.

NE OLDU?

Haşim İşcan Kültür Merkezi, 2003 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve üzerinde eski bir toptancı pazarının bulunduğu terkedilmiş arazi üzerine inşa edildi.

Mart 2006’da tamamlanan bina, Döner Sermaye İşletmesi Merkez İşletme Müdürlüğü’ne devredilerek aynı yılın Aralık ayında Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortak kullanımına açıldı.

Haşim İşcan Kültür Merkezi

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kayıp ve aranan kadın bulundu!  Söyledikleri beni şaşırttı: “Kızım sen beni evli bir adamla evlendirdin.Kayıp ve aranan kadın bulundu! Söyledikleri beni şaşırttı: “Kızım, beni evli bir adamın yanına gönder.”
Baba olacaktı!  Eşinden kötü haber geldiBaba olacaktı! Eşinden kötü haber geldi
Durağınız iptal edildi!  Parasını alamayanlar isyan ettiDurağınız iptal edildi! Parasını alamayanlar isyan etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber