Güncel Haberler

Yeniden kurulan SHP’nin Genel Başkanı ortaya çıktı! Canlı yayında açıkladı: Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü mü?

Ankara'nın arka planını karıştıran suçlamalara yol açan SHP'ye ilişkin uzun zamandır beklenen açıklama geldi. Göreve iade edildiği bildirilen SHP Genel Başkanı Burak Çelik, TV100'de canlı yayına konuk oldu.

Popülist Sosyal Demokrat Parti (SHP) Genel Başkanı Burak Çelik de Kemal Kılıçdaroğlu'yla mı yoksa Özgür Özel'le mi görüştüğü sorulduğunda önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZEL VE ​​KILIÇDAROĞLU'YLA TANIŞTINIZ MI?

Burak Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Partimizi Türkiye için, gençlerimiz için, milletimiz için kurduk. Bütün Türkiye Türkiye'nin buna ne kadar ihtiyacı olduğunu görüyor. Cumhurbaşkanı adayımız hazır. Bunu şimdi açıklamam doğru olmaz. kurucular konseyi Önemli olan Yüksek İstişare Kurulumuz Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu “Kendisiyle tanışmadım”.

“TÜM PARTİLERE ALTERNATİFİZ”

“Biz tüm partilerin alternatifiyiz. Birleşmek istiyoruz. Gençler bu ülkede yaşamak istemiyor. Bu sorunlara çözüm bulmamız lazım. Ülkede o kadar çok sorun var ki.' Biz partimizi yeniden faaliyete geçirdik, bu 5-6 aylık bir iş. Hidroelektrikte hiçbir sorun yok. Durumu kamuoyuna yanlış aktaran arkadaşlarımız hakkında yasal işlem başlattık.

“DEM HARİÇ TÜM SİYASİ PARTİLERLE GÖRÜŞECEĞİZ”

'Normalde basın açıklaması yapar, herkesi kucaklardık. Ancak basında asılsız haberler çıkınca basın açıklaması yapmak zorunda kaldık.

DEM partisiyle siyaset yapamayız. Demokrat Parti ile ne konuşacağız? Bu bayrağı, Atatürk ilke ve inkılaplarını görmezden gelen hiçbir partiyle karşılaşmayacağız.
Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
AFAD duyurdu: Akdeniz'de korkutan depremAFAD duyurdu: Akdeniz'de korkutan deprem

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş