Güncel Haberler

Gülse Birsel'in merhum Vural Çelik hakkındaki paylaşımı tepkilere yol açtı!

Avrupa yakasının Kubilay'ı Vural Çelik, 17 Ekim'de evinde ölü bulunmuştu, ani ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. 10 yıl önce kalp krizi geçiren Çelik'in ölüm nedeninin de kalp krizi olduğu belirlendi.

Çelik'in ölümünün ardından ilk görev Avrupa Yakası'nda birlikte rol aldığı Gülse Birsel'den geldi. Ancak bu acı olaydan sonra Gülse Birsel ile Vural Çelik arasındaki tartışma gündeme geldi.

Cenazeye sanat dünyasından pek çok isim gelse de cenazede Gülse Birsel'in bulunmaması dikkat çekti. Avrupa Yakası'nda birlikte rol alan Gülse Birsel ve Vural Çelik'in uzun süredir rahatsız olduğu biliniyordu. Gülse Birsel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Veda mesajı yayınlayan Birsel, şunları söyledi:

“Kendi ifademle veda ediyorum. Birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken kaygıya benzer bir durum.) Bana göre cenazeler, dindar kısmını ayırırsak. Merhumla ilgili anıları anmak, anmak, veda etmek için mi oradayız?

fghfg

“VURAL SETİN OĞLU GİBİYDİ”

Çok erken anılarım olan bir meslektaşımı kaybettim. Şok oldum ve üzüldüm. Vural Çelik, Avrupa Yakası'nın ikinci sezonu Kubilay'a tek bölümlük rol için geldi. Çok tatlı bir performans sergiledi. Aşk üçgeni de çok işe yaradı. O hafta yapımcının yanına çıkıp “Mümkünse bu karakteri sık sık, hatta belki her bölümde yazmak istiyorum” dedim ve Vural 4 de ekibe katıldı.

O eşsiz bir insandı. Setteki bir çocuk gibiydi. Herkese kızar, nedenini bilmediğimiz şeylere kızar, sonra da barışmak için hediyeler isterdi. Bu kadar çok hediye setin esprisi haline gelince “Bu hafta bana ne veriyorsun Gülse?” Çalışmaya şu cümleyle girmeye başladı: Birlikte güldüğümüz, morali iyi olsun diye her zaman onunla ilgilenmeye çalıştığımız çocuksu bir ruhtu. Özellikle bana ve Engin Günaydın'a karşı çok nazikti. Bizi güldürmek için sette hep canlandırdığı bir “kurban karakteri” vardı. Hadi Şenay Gürler'le kahve içmeye çıkalım “Vay be, sosyete bizi davet etmiyor tabii”! “Aman kardeşim, biz dedikodu yapan iki kızız, neden geldin?” “Hayır, hayır, ben fakirim, beni zaten davet etmezsin, bu zavallı adama kahve almazsın, ben kahve içmek için ne bedel ödeyeceğim?”, bu sefer abarttığını anladı ve yaptı. onun gülüşü.

DFDSFSSD

“Keşke birkaç ay sonra bir televizyon programında benim hakkımda incitici şeyler söylemeseydi”

Böylece setin geleneksel şakalarından biri oluşturulmuş oldu. Ve bu dinamikten yola çıkarak “Zenginliğine rağmen her zaman mağdur ve kaybeden Gülenay” karakterini yazdım. Vural da çok güzel oynadı. Kimsenin bizi durduramadığı günlerdi.

2008 yılında, son sezonunun başında, ayrılmak istediğini söylediğinde, ben de dahil olmak üzere bazı oyuncu arkadaşlarım onu ​​caydırmaya çalıştı. Maaş, çalışma saatleri ve senaryodaki yerleriyle ilgili şikayetleri vardı. Yapımcılarla konuştu ve bana ayrıldığını söyleyen ve bana teşekkür eden dokunaklı bir mesaj gönderdi. Belki daha fazla ısrar etmemi bekliyordu, bilmiyorum. Bence yanlış bir karardı.

hhh

Keşke geçen sezon birlikte oynasaydık. Keşke birkaç ay sonra bir televizyon programında benim hakkımda saldırgan yorumlar yapmasaydı. (Elbette hiç kimse bir meslektaşıyla 16 yıl boyunca tek bir sebepten dolayı iletişimini kesmez. Ama sonraki yıllarda hataları örtbas etmeye gerek yok.)'

Vural'ı kahkahalarıyla, “kurban karakteri” ile sette yaptığı komik şeylerle, güldüğümüz anlarla hatırlamak istiyorum. Türkiye büyük bir komedyeni kaybetti. Cenazelerde af dilemek adettir. Seni affediyorum, sonuna kadar helal olsun.”

Aldığı tepkinin ardından paylaşımı sildi!

Ancak Gülse Birsel, Instagram hesabından paylaşımını sildi. Gülse Birsel'in paylaştığı yazı sosyal medyada da tepkilere yol açtı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber