Güncel Haberler

Özgür Özel'in gösterideki çağrısı: “Bu Cumhuriyeti kuranlar da biz de korkmadık” – Son Dakika Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın İstanbul Beşiktaş Meydanı'nda düzenlenecek “Terör ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Gösterisi” öncesinde gösteri alanında inceleme yaparak vatandaşları gösteriye davet etti. Özel, “Son sözüm şudur, çağrım şudur; bu ülkeyi kurtaranlar, bu Cumhuriyeti kuranlar korkmadı, biz de korkmadık. Siz de korkmayın. Yarın tüm Türkiye'nin bayramını kutlayacağız. 27 Ekim'i Türkiye düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına ve “29 Ekim coşkuyla kutlanmamalı” diyenlere, “Hepinizi bize güç vermek için buraya bekliyoruz” dedi.

CHP, yarın saat 14.30'da Beşiktaş Meydanı'nda düzenleyeceği “Terör ve şiddete karşı yaşam hakkı eylemi” için son hazırlıklarını yapıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de hazırlıkları yerinde inceledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve parti liderlerinin katıldığı incelemede, CHP Lideri Özel vatandaşları mitinge davet etti. Özel şunları söyledi:

“TERÖRÜN HEPİMİZİ BASTIRMA AMACI VARDI”

Yarın bu saatte teröre, her türlü şiddete rağmen hep birlikte bu meydanda yaşam hakkını savunacağız. Barbaros Beşiktaş Meydanı'ndaki yaşam hakkı mitinginde hep birlikte buluşacağız. Bu hafta Türkiye'nin her yeri çok üzgündü. Terörün bir amacı vardı: Hepimizi korkutmak. Bu gösteride saklanmayacağımızı, korkmayacağımızı ve bu meydanda yaşam hakkını hep birlikte savunacağımızı ifade etmeye geldik. Bugün İstanbul'a geldim. Hazırlıklar devam ediyor. Beşiktaş'ta ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve il başkanımız, başkan yardımcılarımız, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte hazırlıkları takip ediyoruz. Yarın sizlerden onbinler, yüzbinlerce büyük bir coşkuyla yaşam hakkı için mücadele etmenizi, Türkiye'nin geleceğini inşa edecek, Türkiye'yi yeniden kurtaracak kadroların cesaret ve gücüne destek vermenizi bekliyoruz.

“TÜRKİYE'YE GÜÇ VERMEK İÇİN HEPİNİZİ BURAYA BEKLİYORUZ”

Yarın saat 14.30'da Beşiktaş Meydanı'nda olacağız. Son sözüm şudur, çağrım şudur; Bu ülkeyi kurtaranlar, bu Cumhuriyeti kuranlar korkmadı, biz de korkmadık. “Korkmayın, Türkiye düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına ve 27 Ekim'de tüm Türkiye'ye '29 Ekim coşkuyla kutlanmamalı' diyenlere güç vermek için yarın hepinizi buraya bekliyoruz. “

“KORKMUYORUZ, BÜYÜMEDİK, BULUNAMADIK”

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, şunları söyledi: “İstanbul'un 39 ilçesinde hazırlıklarımız devam ediyor. İlçe merkezimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün sizlerle birlikte Beşiktaş Meydanı'nda hazırlıklarımızı değerlendirmeye geldik. Korkmuyoruz, korkmuyoruz. Tüm İstanbulluları Beşiktaş Meydanı'nda terörle ve şiddetle mücadeleye davet ediyoruz. “Şiddete karşı yaşam hakkı gösterimize davet ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber