Güncel Haberler

Casemiro neden Galatasaray'a gelmedi? Hareketin perde arkası ortaya çıktı! Galatasaray'ın

Yaz transfer dönemi dün gece resmen kapandı. Galatasaray yakın zamanda Roland Sallai'yi kadrosuna kattı.

HAYRANLARIYLA BİRLİKTE İNGİLTERE'DE KALDI

Galatasaray transfer döneminde birçok isimle karşılaştı. Bu isimlerden biri de Casemiro'ydu. Uzun süredir yakın temas halinde olduğu ancak transferi sağlanamayan Brezilyalı şampiyon, Giallorossi taraftarının gönlünde adeta bir perişan olarak kaldı.

GALATASARAY'I SICAKLIKLA İZLİYORDU

casemiro-man-united-23-24-1694613371-116579

Performansı nedeniyle taraftarları tarafından eleştirilen Casemiro, Manuel Ugarte transferinin ardından forma şansı buldu. Adı bütün yaz Galatasaray'da anıldı. Hatta futbol şampiyonunun Sarı-Kırmızılılara transfer olmak istediği öğrenildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Casemiro-5625427

Oyuncunun maaşının yüksek olması nedeniyle transferin kolay olmayacağı belirtilse de Giallorossi'nin oyuncuyu bir yıllığına kiralamayı düşüneceği yönünde söylentiler her gün dolaşıyordu.

ŞOK EDİCİ AÇIKLAMA

Ekran görüntüsü_2

Ancak uzun çabalara rağmen bu transfer gerçekleşmedi. İngiliz basını, Casemiro'nun Galatasaray'a gerçekleşmeyen transferiyle ilgili şaşırtıcı bir iddiaya imza attı. Savcıya göre, Brezilyalı forvet, perşembe günü Galatasaray'a kiralık olarak gönderilme teklifini reddetti.

SON DAKİKADA FİKİRİNİ DEĞİŞTİRDİ

2_GettyImages-2169804687

Footballinsider247 haberine göre; 32 yaşındaki oyuncu, United ile yaptığı kiralık anlaşmasının şartları üzerinde anlaşmaya vardıktan sonra ilk olarak Galatasaray'a transfer olmayı kabul etmişti.

Ancak Casemiro son anda fikrini değiştirdi ve Cuma günü transfer döneminin kapanmasına bir gün kala transferden vazgeçti.

VITTORIO OSIMHEN GİBİ

Casemiro

Eğer vazgeçmeseydi, Galatasaray, Victor Osimhen'in Casemiro'ya transferinde izlediği politikayı uygulayacak ve Brezilyalıyı bir yıllığına kiralayacaktı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom