Güncel Haberler

F.Bahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerine Chelsea'nin yıldızı Ben Chilwell'i kadrosuna kattı! Sol beke 28 milyon dolar…Fenerbahçe

Jose Mourinho yönetimindeki F.Bahçe transfer sürecini hızlandırdı. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferinin ardından sol bek arayışlarını hızlandıran sarı-lacivertli kulübün, gündemine Ben Chilwell'i aldığı bildirildi.

İngiliz basınında yer alan Team Talk haberine göre; F.Bahçe, teknik direktör Enzo Maresca tarafından Chelsea kadrosundan çıkarılan 27 yaşındaki İngiliz sol bek Ben Chilwell ile ilgileniyor.

TRANSFERİ SABIRLA BEKLİYORUZ

Öte yandan habere göre; Chelsea, Ben Chilwell'i sezon sonuna kadar Türkiye'ye kiralık olarak göndermek istiyor.

Haberde, Chilwell'in İngiltere'de transfer dönemi kapanana kadar Chelsea'den ayrılamayacağına değinilirken, “Ocak ayına kadar futbola dönmesi için tek umudu Türkiye” yorumu yapıldı.

28 MİLYON GERİ DÖNÜŞ

Ekran görüntüsü_5

Ben Chilwell'in Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona eriyor. 27 yaşındaki İngiliz sol bekin güncel piyasa değeri 28 milyon Euro'dur.

BONUSUNA 50 MİLYON EURO ÖDENDİ.

rahatla-860x479

Leicester City'nin altyapısında büyüyen Ben Chilwell, daha sonra Huddersfield Town'da kiralık olarak forma giydi. Chelsea, tecrübeli sol beki 2020-2021 sezonunun başında kadrosuna kattı. Ben Chilwell için 50 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

27 yaşındaki sol bek, İngiltere milli takımında 21 karşılaşmada forma giyme şansı yakaladı. Futbol yıldızı bu maçlarda 1 gol atmayı başardı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom