Güncel Haberler

Metin Arolat hayatını kaybetti: Sanatçı arkadaşı Demet Sağıroğlu hastane önünde gözyaşlarını tutamadı! – En son hayat haberleri

İstanbul Kadıköy'de sahne alırken aniden rahatsızlanan ünlü şarkıcı Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti.

Abo Ol

google-haberler

Yayınlanma: 21.09.2024 – 09:56

Ünlü sanatçı Metin Arolat Kozyatağı'nda bir otelde konser verirken rahatsızlandı. Arolat'a kalp masajı yapıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Burada yapılan müdahalelere rağmen 52 yaşındaki ünlü sanatçı Metin Arolat hayatını kaybetti.

“YÖNETİCİLERİYLE ATLAMAYA GELDİLER”

Ünlü şarkıcının ölüm haberini alan yakın arkadaşı sanatçı Demet Sağıroğlu, şunları söyledi: “Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine diyetteydi. Her zaman ölümcül diyetlerimiz var. Sanırım kalbi bunu kaldıramadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliydi. Ailesi İzmir'deydi. İstanbul'da ailesi yok. Birkaç yıl önce annesini kaybetti. Ayrıca ağırlığı da vardı. Yöneticileriyle mutlu bir şekilde işe geldiler. Bir süreliğine sahnede durum kötüydü. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa geçti. Orada gömleğini çıkardı. Daha sonra “Kolum uyuştu” dedi. Oraya baktılar, sonra dedi ki: “Gömleğini bana ver, iyiyim.” Tekrar sahneye çıktı. Daha sonra sahnede tekrar yere yığıldı. Orada bir hemşire vardı. Hemşire onu yan yatırdı. Hemen ambulans çağırdılar. Ambulans gelene kadar kalbi durdu. Onu ambulansta çalıştırdılar. Daha sonra yolda kalbi tekrar durdu. Çalıştığı yer buraya çok yakındı. Kalbini çalıştıramadılar. Sevenlerine sabır diliyorum. Bence iyi bir yere gitti çünkü Metin gitti, hoşçakal. Her zamanki güler yüzüyle. “Huzur içinde yatsın” dedi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş