Güncel Haberler

O da güzellik sektörüne girmişti! Petek Dinçöz’ün Dilan Polat itirafı şaşırttı! ‘Beni aradı ve…’

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından güzellik sektörünün balonu adeta patladı. Tüm güzellik merkezi sahipleri MASAK tarafından muayene edilmiştir.

Özellikle güzellik merkezlerinin trend haline geldiği son yıllarda gözler diğer güzellik merkezi sahiplerine çevrildi. Güzellik merkezi sahibi olduğu ortaya çıkan ünlü isimlerden biri de şarkıcı ve oyuncu Petek Dinçöz’dü.

Dinçöz, 2021 yılında “Petek Dinçöz Güzellik” adında bir güzellik merkezi açtı. İnternetten Ataşehir’deki güzellik merkezini arattığınızda kapalı olduğunu görüyorsunuz.

Petek Dinçöz, verdiği röportajda Dilan Polat’ın güzellik merkezi açtığında kendisini aradığını ve aralarında geçen telefon görüşmesini anlattığını söyledi.

Petek Dinçöz 1

MagazinGündemi’nin haberine göre Dinçöz, Dilan Polat’ın güzellik merkezi açtığında kendisini aradığını itiraf ederek, “O sırada Dilan Polat beni aradı ve iyi şanslar diledi.” Dinçöz’ün kendisini tanıyamadığını söylemesi üzerine Polat’ın “Ben Dilan Polat, komşuyuz, hayırlı olsun” yanıtını verdiğini iddia etti.

Petek Dinçöz 2

Dinçöz, Dilan Polat’ın nasıl müşteri çektiğini sorduğunda Polat, “24 saat Instagram’da paylaşım yaparak onları cezbedeceksin canım.”

Petek Dinçöz 3

Petek Dinçöz, Dilan Polat’ın haberine şunları söyledi: ‘Güzellik merkezi açtım ve hala çalışanların sigortasını ödüyorum. Hiç böyle bir şey görmemiştim. Ne kadar para, ne kadar para kazanıldığını haberlerde görüyorum. “Böyle bir para yok.” yorum yaptı.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Efsanevi rekabet yeniden başlıyor!  Sunucunun kim olacağını görünEfsanevi rekabet yeniden başlıyor! Sunucunun kim olacağını görün
Şehit öğretmen Aybüke'nin hayatı özgürleşti!  İlk fragman geldi Şehit öğretmen Aybüke’nin hayatı özgürleşti! İlk fragman geldi
AET'ten emekli oldu!  Maaşını açıkladı AET’ten emekli oldu! Maaşını açıkladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber