Güncel Haberler

Selda Bağcan başörtüsüyle sahneye çıktı! Konser tarzı gündem oldu

Ah Lie World, Justice’s Bu Mu World ve Böyle Bir Yer I Ki gibi hit şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Selda Bağcan, bu kez konser provalarında tarzıyla adından söz ettirdi.

Selda Bağcan, konser öncesi provada giydiği elbiseyle sosyal medyada tartışma konusu oldu. Provalar sırasında videoları ve fotoğrafları paylaşılan usta sanatçının başörtüsü kullanması herkesi şaşırttı. Kısa sürede yayılan görüntüler sayesinde Selda Bağcan en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları usta sanatçının kıyafetini sanatsal kimliğini ve kendine özgü tarzını yansıtması nedeniyle beğenirken, bazı kullanıcılar da şaşkınlıklarını dile getirdi.

Selda Bağcan 2

Gündemi sosyal medyadan öğrenen Selda Bağcan şöyle yanıt verdi: “Konser provasında saçlarım maşayla dolandığı için başörtüsü taktım. Bu kadar şaşırtıcı ne olabilir?”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kendisi cezaevindeyken yeni şube açıldı!  Taraftarlar izdiham yarattı Kendisi cezaevindeyken yeni şube açıldı! Taraftarlar izdiham yarattı
Çocuğunuzun ilk aşamada yaptığı açıklamalar sıradan!  Mahkemeden 22,5 yıl hapis istemiÇocuğunuzun ilk aşamada yaptığı açıklamalar sıradan! Mahkemeden 22,5 yıl hapis istemi
Sözleri fragmana damgasını vurdu!  Sözleri fragmana damgasını vurdu! “Dominik polisi operasyon düzenledi…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber