Güncel Haberler

Takip cihazı yerleştirip bilgileri İsrail’e satıyorlardı! Türkiye’deki Mossad ajanlarına bir darbe daha

Türkiye’de Mossad adına faaliyet gösteren şüpheliler hakkında işlem yapılırken, MİT ve İstanbul Polisi eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, MOSSAD’ın Türkiye’deki hedeflerini özel dedektifler aracılığıyla takip ettiğini tespit etti.

TAKİP CİHAZI KURUYORLAR

Çalışma kapsamında İsrail istihbarat servisinin, bulunduğu yerde özel dedektifler aracılığıyla biyografik bilgilerin toplanması, keşif, soruşturma, fotoğraf-video belgeleme, canlı takip ve hedeflerine karşı takip cihazları yerleştirilmesi gibi faaliyetler yürüttüğü belirlendi. . iletişime geç.
İstanbul Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 9 şüphelinin de elde edilen bilgileri özel dedektifler aracılığıyla MOSSAD’a sattığı belirlendi.

Ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek sabah saatlerinde İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda haklarında gözaltı kararı çıkarılan 9 şüpheliden 7’si yakalandı. Aynı soruşturma kapsamında daha önce de iki şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

2022’DE DE ÇOK KİŞİ YAKALANDI

MİT, MOSSAD’ın özel müfettişleri ve taktik personeline Aralık 2022’de operasyon düzenledi ve yakalanan 68 kişi hakkında işlem yapıldı.

(AA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
6 Şubat depremi sonrası toplanan bağışların akıbeti belli oldu6 Şubat depremi sonrası toplanan bağışların akıbeti belli oldu
Kuzey Irak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildiKuzey Irak’ta 4 terörist etkisiz hale getirildi
Cinsel istismar davasında şok anlar!  Anne kızına inanmadıCinsel istismar davasında şok anlar! Anne kızına inanmadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber