Güncel Haberler

Tüyler ürperten kaza! Kenyalı ünlü atlet Dickson Ndiema, eski erkek arkadaşı tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldı… Diğer Sporlarda da hayatını kaybetti

Uganda'nın en ünlü sporcularından Olimpiyat sporcusu Dickson Ndiema, eski kız arkadaşı Rebecca Cheptegei'ye benzin dökerek ateşe verdi.

Rebecca Cheptegei tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olay, 1 Eylül'de Kenya'da meydana geldi. Ndiema, Cheptegei'ye benzin dökerek onu ateşe verdi ve bu saldırının ardından her iki taraf da ciddi yanıklara maruz kaldı.

O da ateş aldı

Kenya medyasında Ndiema'nın Cheptegei'nin evine 5 litre benzin dolu bidonla girdiği ve üzerine döktüğü benzinin bir kısmı üzerine sıçradığında alev aldığı bildirildi.

O da HAYATINI KAYBETTİ

Ekran_1

Cheptegei, 5 Eylül'de hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Saldırgan Ndiema, yüzde 30'dan fazla yanık nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. BBC'ye göre Ndiema hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Olay hem Uganda'da hem de uluslararası spor camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

“Alevler içinde bana doğru koştu”

Ekran görüntüsü_3

Kenya'nın Kitale kasabasında BBC'ye gözyaşları içinde konuşan Cheptegei'nin komşusu Agnes Barabara şunları söyledi: “Evdeydim ve insanların 'yangın' diye bağırdığını duydum. Dışarı çıktığımda Rebecca evime doğru koşuyordu. 'Yardım edin' diye bağırarak ateş açın.”

“Su ararken yardım çağırmaya çalıştım ama saldırgan tekrar ortaya çıktı ve Rebecca'nın üzerine biraz daha benzin döktü. Sonra kendisi de ateş aldı ve bahçeye doğru koştu ve alevleri söndürmeye çalıştı. yardım et,” dedi Barabara. Birincisi, hiç kimsenin “diri diri yakıldığını” görmediğini ve olaydan sonra günlerce yemek yiyemediğini söylüyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş