Güncel Haberler

Zeki Çelik: ‘İlk hedefimiz gruptan çıkmak’

Milli takım oyuncularından Zeki Çelik, Macaristan ile hazırlık karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zeki Çelik, “4 aydır milli maç oynamıyoruz. Bütün arkadaşlarım buraya gelmeyi seviyor. Umarım güzel şeyler yapabiliriz. Herkes bizi özlüyor. Buraya gelmeyi gerçekten çok seviyorum, atmosfer çok güzel. Antrenmanlarda herkes çok iyi şeyler yapıyor.” EURO 2024 kadrosunda yer almak için mücadele ediyor. Macaristan çok mutlu: “Hevesli bir takımız ama son birkaç maçta da umut verici bir atmosfer sergiledik.” Dedi.

Roma’da geçirdiği günleri anlatan Zeki, şunları söyledi: “De Rossi geldiğinden beri daha mutluyum, daha çok oynamaya başladım. EURO 2024’te oynamak benim için çok önemli, umarım daha çok oynarım ve buraya daha mutlu gelebilirim.” Sözlerini söyledi.

Milli takım oyuncusunun sözleri: “Macaristan heyecanla ve sert oynayan bir takım. Kolay kolay yenilmiyorlar, uzun süredir aynı hocayla çalışıyorlar. Bizim için iyi bir sınav olacak. Macaristan’ın oyun tarzı biraz ona benziyor. Çek Cumhuriyeti”, ancak her takımın Avrupa Şampiyonası maçına ilişkin kendi vizyonu var. “2018’de ortam farklı, gruptan çıkmayı hedefleyeceğiz. Son iki turnuvada iyi sonuçlar alamadık, ilk hedefimiz gruptan çıkmak.” Şöyle sonuçlandırdı:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber